SAIC Motor

Kinezi će proizvoditi automobile u Egiptu

Predsjednik uprave SAIC Motor Chen Hong izjavio je da je njegova kompanija u početku izgradila lanac automobilske industrije koji integrira istraživanje i razvoj, proizvodnju, marketing, logistiku i financije u globalno tržište.
AutoMoto / Flash | 18. 06. 2019. u 15:25 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kineski proizvođač automobila SAIC Motor i najveća egipatska kompanija za prodaju automobila Mansour Automotive Group potpisali su u Kairu sporazum o zajedničkom ulaganju u proizvodnju automobila marke MG u Egiptu.

Govoreći na ceremoniji potpisivanja, predsjednik uprave SAIC Motor Chen Hong izjavio je da je njegova kompanija u početku izgradila lanac automobilske industrije koji integrira istraživanje i razvoj, proizvodnju, marketing, logistiku i financije u globalno tržište.

''Ovaj put pridružila se Mansour Grupa. Novi proizvodi, tehnologije i modeli SAIC-a će se aktivno uvoditi na egipatsko tržište kako bi lokalnom stanovništvu osigurali kvalitetnije lokalizirane proizvode i usluge'', rekao je.

Zamjenik generalnog direktora Mansour Grupe Ankush Arora izjavio je da će proizvodnja automobila početi u sljedećih 12 mjeseci, dodajući da trenutno grade proizvodne pogone.

Kopirati
Drag cursor here to close