Nagradna igra

Kia vodi u Australiju

Sretnici će iz zime otputovati na australsko sunce i u legendarnoj Rod Laver Areni u Melbournu uživo pratiti najbolje tenisače svijeta.
AutoMoto / Flash | 08. 11. 2017. u 11:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Teniski grand slam turnir Australian Open, koji se svake godine se odvija zadnja dva tijedna u siječnju u Melbourneu, od 1905. godine spada među četiri grand slam turnira, uz Roland Garros, Wimbledon i US Open.

Kia, koja je glavni sponzor turnira još od 2002., nakon završetka nagradne igre ''Kia te vodi u Australiju'' će 4. prosinca izvući dobitnika, koji će sa sobom u zemlju kengura povesti još jednu osobu po svom izboru.

Sretnici će iz zime otputovati na australsko sunce i u legendarnoj Rod Laver Areni u Melbournu uživo pratiti najbolje tenisače svijeta.

Tijekom prethodnih 15 godina, flota sponzorskih Kia vozila prešla je gotovo 5 milijuna kilometara u desetak tisuća putovanja tijekom kojih je Kia prevozila prvake i ostale putnike, ugodno i sigurno.

Odlazak na teniski polufinalni ogled u Melbourneu Nakon online prijave na https://www.kia.ba/australija ili www.kia.ba/test_drive i obavljene vožnje s jednim od modela Kia uz malo sreće stranka može osvojiti nezaboravni izlet.

Glavna nagrada je putovanje u Australiju za dvije osobe. Nagrada uključuje i 2 noćenja za dvije osobe u hotelu, ulaznice i prijem na polufinalnom dvoboju te razgledavanje Melbournea.

Nagradni izlet je predviđen krajem siječnja 2018. - na vrhuncu australske ljetne sezone.

Sve što moraju avanturisti trebaju napraviti je prijaviti se putem interneta na testnu vožnju i testiraju željenu Kiju.

Nagradna igra traje do 30. 11. 2017.

Kopirati
Drag cursor here to close