424 vozila

Kia predala vozila organizatorima SP-a u Rusiji

Vozilima će prevoziti državne reprezentacije, suce, službene osobe i delegate.
AutoMoto / Flash | 12. 06. 2018. u 17:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Korporacija Kia Motors je organizatorima Svjetskog prvenstva u nogometu, koje će se održati u Rusiji, isporučila 424 vozila.

Ova ogromna flota govori o Kijinoj stalnoj podršci i naklonjenosti najprestižnijem nogometnom natjecanju na svijetu. Svečana primopredaja nedavno se održala ispred stadiona Lužniki u Moskvi, gdje će se 15. srpnja održati finalna utakmica.

Kia je kao službeni automobilski partner međunarodne nogometne  organizacije FIFA, osigurala flotu vozila, koju između ostalog čine luksuzna limuzina K9, veliki sportski terenac Sorento, kompaktni sportski terenac Sportage i hatchback Ceed.

Vozilima će prevoziti državne reprezentacije, suce, službene osobe i delegate. Svečanoj isporuci vozila od strane FIFA-e nazočili su Jay Neuhaus, vođa programa marketinških prava i domaćinstava, Eduardo Solis, vođa partnerstva i promocija i Alexey Sorokin, predsjednik i direktor FIFA-inog lokalnog organizacijskog odbora i nogometna legenda Nemanja Vidić, nekadašnji nogometaš Manchester Uniteda, Spartaka iz Moskve i srpske reprezentacije.

“Kia Motors je naš službeni partner već od 2007. i veoma smo im zahvalni na njihovoj podršci u pružanju kvalitetne flote vozila za potrebe svjetskog prvenstva u Rusiji ”, rekao je Jay Neuhaus, vođa programa marketinških prava i domaćinstava i dodao: “Kia Motors ima važnu ulogu u uspješnom održavanju naših događaja. Ta vozila će omogućiti glatko trajanje događaja, jer nam tijekom prvenstva omogućavaju prevoz igrača, novinara i službenih osoba. FIFA i Kia Motors dijele istu strast do nogommeta i spremni smo pružiti uzbuđenja ljubiteljima nogometa širom svijeta.”

“Svjetsko prvenstvo je pred vratima i to je vrlo važan globalni događaj za milijune ljubitelja nogometa širom svijeta,” rekao je Jeong Won-jeong, predsjednik Kia Motors za Rusiju. “Zaista nam je drago da smo dio uspjeha svjetskog prvenstva i jedva čekamo da preko ovog događaja ljude približimo brendu Kia.”

Kia je za ljubitelje nogometa pripremila nekoliko nagradnih igara, između ostalog će 64 djece iz cijelog svijeta voditi na prvenstvo u Rusiju, gdje će na svakoj utakmici jedno dijete biti službeni nositelj lopte prije početka utakmice.

Tu je i natjecanje Pobjednici arene (‘Champ into the Arena’) u kojem su amaterski nogometaši i imali priliku sudjelovati na turniru u Moskvi, gdje će se pobjednici iz 16 izabranih zemalja boriti za međunarodnu slavu. Svi sudionici i tog finalnog turnira će biti gosti na nekoj od utakmica šesnaestine finala, a pobjednička ekipa će primiti trofej iz ruku jednog od najboljih nogometaša na svijetu.

Pored toga tu je i nagradno izvlačenje „Kia vas vodi u Rusiju“, gdje su posjetitelji salona Kia u 30 izabranih zemalja imali mogućnost osvojiti ulaznice za neku od utakmica svjetskog prvenstva.

Kopirati
Drag cursor here to close