Kia Motors Corporation dobila novog predsjednika
Ho-sung Song postao je predsjednik najstarijeg korejskog proizvođača automobila.

Kia Motors Corporation dobila novog predsjednika

AutoMoto / Flash | 27. 03. 2020. u 13:57 Bljesak.info / Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz Kia Motors Corporation javljaju da je Ho-sung Song, dosadašnji vođa globalnih operacija, postao predsjednik najstarijeg korejskog proizvođača automobila. Ho-sung Song će voditi implementaciju srednje i dugoročne strategije ‘Plan S’.

Song će kao prvi čovjek Kije biti zadužen za ostvarivanje ‘Plana S’, srednje - i dugoročne strategije, čiji cilj je progresivno uspostavljanje liderskog položaja u automobilskoj industriji budućnosti.

Songovo bogato iskustvo u automobilskom poslu i stručnost bitni u tranziciji biznisa u budućnosti — električna vozila i rješenja mobilnosti

Dugogodišnje iskustvo Songa na različitim poljima automobilske djelatnosti i njegova stručnost u globalnom poslovanju širom svijeta će biti izuzetan adut kod prelaska Kije na poslovanje budućnosti, koje će obuhvaćati električna vozila i rješenja mobilnosti.

Prije zauzimanja sadašnjeg položaja vođe globalnih operacija Song je bio uspješan na različitim vodećim položajima, npr. kao predsjednik Kia Motors Europe i vođa izvoznog odjeljenja Kia Motors Corporation.

Kijina strategija Plan S želi preći s poslovnog sustava fokusiranog na vozila s motorima s unutrašnjim sagorijevanjem na električna i autonomna vozila.

Do 2025. godine Kia namjerava ponuditi 11 električnih vozila. Time Kia želi dostići 6,6-postotni tržišni udio na globalnom tržištu električnih vozila (bez Kine), dok bi ujedno 25% njene ukupne prodaje trebala predstavljati ekološki prihvatljivija vozila.

Dosadašnji predsjednik Han-woo Park će ubuduće biti savjetnik, što znači da će i dalje raditi na ispunjavanju Kijinih poslovnih ciljeva.

Kopirati
Drag cursor here to close