Promjene

Kia ima novi logo i Guinessov rekord

Novi logo spektakularno je predstavljen u okviru pirotehničkog showa na nebu iznad korejskog grada Incheon.
AutoMoto / Flash | 07. 01. 2021. u 13:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kia je predstavila svoj novi korporativni logo i globalni slogan koji simboliziraju odvažan preobražaj i novu strategiju branda.

Kako je objavljeno, predstavljanje novog loga pokazuje Kijine ambicije da postane vodeći brand u mobilnosti budućnosti, s promjenom gotovo svih vidika svog poslovanja.

''Kijin novi logo predstavlja predanost branda da postane ikona promjena i inovacija”, rekao je Ho Sung Song, generalni direktor i predsjednik uprave najstarijeg korejskog proizvođača automobila.

“Automobilska industrija trenutno se suočava s brzim preobražajem u kojem Kia proaktivno sudjeluje i prilagođava se tim promjenama. Naš novi logo predstavlja našu želju da inspiriramo klijente kada njihove potrebe za mobilnošću evoluiraju, ali i naše uposlenike kako bi se mogli uhvatiti u koštac sa svim izazovima u ovoj industriji punoj brzih promjena”, rekao je.

Video: New Logo Unveiling Show | Livestream Highlight | Kia

Kia je tijekom spektakularnog predstavljanja postavila novi Guinessov rekord s '''najviše dronova koji istovremeno izvode vatromet''.

Novi logo spektakularno je predstavljen u okviru pirotehničkog showa na nebu iznad korejskog grada Incheon.

Čak 303 dronova ispalilo je na stotine vatrometa u sinkroniziranom umjetničkom nastupu kako bi proslavili Kijin novi početak. Time su postavili novi Guinnessov svjetski rekord s ‘najviše bespilotnih letjelica koje su istovremeno izvele vatromet’.

Pored novog logotipa Kia je predstavila i novi globalni slogan Movement that inspires koji će zamijeniti dosadašnji slogan The Power to Surprise.

Kopirati
Drag cursor here to close