Op, op, opaaa

Kako uživati između siceva: Ovo su najbolje poze za seks u automobilu

Pronašli smo najbolje seks poze koje će vam pomoći da u automobilu provedete najbolju noć u svome životu.
AutoMoto / Flash | 22. 05. 2019. u 11:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako svi žele da se protežu u velikom bračnom krevetu, moramo priznati da ljubavna avantura u automobilu ima svojih čari.

Uzbudljivo je i drugačije od svega ostalog što ćete probati, a slobodno se može smatrati i nekom vrstom javnog seksa, prenosi portal Auto Exclusive. Međutim, veliki broj muškaraca ne voli seks u automobilu, jer je prostor obično mali i skučen, pa se tu javlja velika problematika – poza i položaj. Neki parovi jednostavno ne mogu da se snađu u ovakvim situacijama i ne mogu da nađu poziciju koja im odgovara.

Zbog toga smo mi odlučili da vam pomognemo. Pronašli smo najbolje seks poze koje će vam pomoći da u automobilu provedete najbolju noć u svome životu.

1. Ljubavno sjedište

Ovo je poza u kojoj definitivno muškarac uživa. Jednostavno sjednite na suvozačevo sjedište i pustite vašu partnerku da vam sjedne u krilo. Noge neka ispruži ka zadnjim sjedištima koje će joj služiti kao oslonac. Na ovaj način ćete se prilično ludo provesti.

2. Misionarska na zadnjem sjedištu

Ako imate limuzinu ili automobil koji ima prilično veliku zadnju klupu, onda to možete iskoristiti kao kauč. Misionarska poza je jedna od najlakših, pa je totalno izvodljiva na zadnjem sjedištu vašeg auta.

3. Kolica

Suvozačevo sjedište oborite skroz unazad i lezite na njega. Vaša partnerica noge mora da podigne ka vama, a njene ruke moraju da idu ispod kontrolne ploče. Na ovaj način položaj njenog tijela podsjeća na kolica, pa se zbog toga ova poza ima ovako simpatičan naziv.

4. Kašika

Evo još jedne poze koju možete primijeniti na zadnjem sjedištu. Vi i vaša partnerica morate da se okrenete na stranu i ona jednu nogu mora da podigne u vis. Vi ćete zatim, poput kašike, da pokažete zašto toliko volite svoj automobil.

5. Bračni gepek

Ako imate karavan vozilo sa veliki gepekom i sjedištima koja se obaraju, možete imati noć koja se čak može porediti i sa bračnim krevetom. Kada oborite sjedišta i kada maksimalno povećate prostor u gepeku, imat ćete mjesta za najluđe 'kerefeke'.

 

Kopirati
Drag cursor here to close