Concept Two

Izlet u tvornicu gratis: Rimac Rusima nudi automobil za 2 milijuna eura

Ovaj električni hiper-automobil s gotovo 2000 konjskih snaga službeno je predstavljen prije nešto više od mjesec dana na međunarodnoj automobilskoj izložbi u Ženevi.
AutoMoto / Flash | 29. 04. 2018. u 15:27 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tvrtka Electric Motors Club je u Rusiji na prodaju stavila najrjeđi električni hiper-automobil na svijetu, Rimac C_Two, s motorom koji razvija 1914 konjskih snaga. Cijena automobila se procjenjuje na 131,5 milijuna rubalja, ne računajući troškove dostave, poreze i carine, piše Russia Beyond.

Kako navodi prodavač, automobil se može isporučiti u bilo koju zemlju Zajednice neovisnih država i Europe, a svaki kupac hiper-automobila će dobiti mogućnost otputovati na besplatan izlet u poduzeće Rimac u Hrvatskoj i vlastitim očima vidjeti kako se takvi automobili proizvode.

Ovaj električni hiper-automobil s gotovo 2000 konjskih snaga službeno je predstavljen prije nešto više od mjesec dana na međunarodnoj automobilskoj izložbi u Ženevi. Automobil ima četiri elektro-motora koji razvijaju nevjerojatnih 1914 konjskih snaga i okretni moment od 2300 Nm. Kapacitet ugrađene baterije iznosi 120 kWh.

Kopirati
Drag cursor here to close