CBr100RR Fireblade

Honda je za reklamu svoje nove jurilice odabrala Rijeku i Grobnik

AutoMoto / Flash | 23. 11. 2016. u 10:59 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mladi hrvatski motociklist Loris Majcan vozi Hondu CBR1000RR Fireblade, što ga čini jednim od prvih vozača na svijetu koji je isprobao ovaj motocikl, piše Tportal.hr

Nakon što je BMW nedavno snimio svoje promotivne materijale za model R 1200 GS u okolici i na Pagu, Honda je učinila nešto slično, s time što je odabrala nešto sjeverniju lokaciju - točnije Rijeku, Automotodrom Grobnik, Platak i okolicu.

Vozač Honde je bio mladi hrvatski motociklist Loris Majcan, koji inače nastupa u klasi 1000 SST Prvenstva Hrvatske u cestovnom motociklizmu. Majcan je odradio audiciju za Hondu nakon što je njegov otac, također bivši motociklist, preko nekih veza čuo da Honda planira održavati snimanje u Hrvatskoj te je prijavio sina za audiciju.

Majcan mlađi je uspješno odradio audiciju te je on u spotu na motociklu dok god se snimala vožnja, uključujući i krugove po grobničkoj stazi, dok je druge kadrove vozača motocikla odradio profesionalni glumac.

Tako je bio jedan od prvih ljudi na svijetu koji je probao novu generaciju Honde Fireblade, motocikla koji još nije imao ni novinarsku prezentaciju, a poznato jedino je da ga je vozio Nicky Hayden, Amerikanac koji je profesionalni vozač za Hondu u prvenstvu Superbike, i to također za potrebe snimanja promotivnih fotografija i videa.

Honda je u Rijeci snimila i oglas za jedan svoj automobil Civic Type R.

Kopirati
Drag cursor here to close