Nagradna anketa

Hifa Petrol nagrađuje svoje potrošače

Po izboru stručnog žirija, najboljih 20 prijedloga će biti nagrađeni.
AutoMoto / Flash | 08. 01. 2021. u 06:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najuspješnija bh. naftna kompanija Hifa Petrol i ove godine organizira nagradnu anketu za svoje kupce pod nazivom ''Vaše mišljenje nam je važno, zato Vas nagrađujemo''.

Cijeneći mišljenje kupaca, a sve u cilju unaprjeđenja svojih usluga i što kvalitetnije ponude, Hifa Petrol organizirala je ovu nagradnu anketu putem koje će nagraditi 20 kupaca s po mjesec dana besplatnog HPLUS Euro 6 premium goriva.

Učešće u anketi mogu ostvariti svi kupci koji posjeduju Premium Cardkarticu ili aplikaciju programa lojalnosti kompanije Hifa Petrol i koji obave kupovinu bilo kojeg proizvoda na nekoj od 45 lokacija u toku trajanja nagradne ankete. Oni koji još uvijek ne posjeduju Premium Card, mogu se registrirati i potpuno besplatno preuzeti svoju karticu na svim Hifa Petrol prodajnim mjestima ili downloadati aplikaciju za Android i IOS.

Po izboru stručnog žirija, najboljih 20 prijedloga će biti nagrađeni.

Period trajanja nagradne ankete je od 1.1. do 28.2.2021. godine, a sretni dobitnici će biti objavljeni 6.3.2021. na web stranici kompanije, kao i zvaničnoj Hifa Petrol Facebook stranici.
Premium Card program lojalnosti postoji nešto više od godinu dana i broji preko 120.000 zadovoljnih korisnika.

Više o loyalty programu Premium Card i pogodnostima koje pruža možete pronaći na linku.

Kopirati
Drag cursor here to close