Stiže cijela linija

Harley Davidson planira proizvoditi i električne bicikle

Prema najnovijim informacijama legendarni američki proizvođač motocikala trebao bi u budućnosti imati cijelu liniju električnih motocikala, ali i bicikala.
AutoMoto / Flash | 31. 07. 2018. u 09:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sukladno ranijim najavama o sve većim investicijama u razvoj i proizvodnju električnih motocikala, u američkom Harley Davidsonu ovih su dana objavili oglase za još nekolicinu radnih mjesta koja se tiču ove grane proizvodnje.

Unutar projekta LiveWire nastali su već i neki prototipi električnih motocikala, a sada se čini kako se tim širi i da im razvoj platforme za električnu vožnju na dva kotača dobro napreduje, javlja Bug.hr.

Osim što planiraju u narednim godinama na tržište izaći s prvim električnim motociklom pod markom Harley Davidson, u ovoj kompaniji nadaju se i da će kupcima moći ponuditi i nešto širi asortiman električnih vozila – koja će varirati veličinom, snagom, te cijenom.

Time planiraju svoju marku "modernizirati" i privući mlađe i modernije kupce. 2019. godine bi tako u prodaju trebao stići prvi električni motocikl, a tijekom 2021. i 2022. godine još najmanje dva manja i jeftinija modela.

Portal Electrek piše i o planovima za proizvodnju Harley Davidson gradskih skutera, pa čak i električnih bicikala. Na razvoj cijele ove game vozila u kompaniji planiraju potrošiti oko 150-180 milijuna dolara do 2022. godine.

O snazi, dometu, i ostalim karakteristikama ostalih budućih električnih dvokotača iz Harley Davdisona za sada šute.

 

Kopirati
Drag cursor here to close