Dokazan i izdržljiv

GUMA M isporučila 10 Dacia Logan mostarskoj kompaniji Arny Taxi

AutoMoto / Flash | 07. 04. 2017. u 13:14 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kao provjereni partner taxi vozila širom svijeta, ali i miljenik bh. taksista, o čemu je svojevremeno svjedočio i vlasnik modela iz Tuzle sa preko pola milijuna pređenih kilometara, Logan je još jednom odabran za ovu djelatnost.

Mostarskoj kompaniji Arny Taxi isporučeno je 10 Logana druge generacije faza 2.

GUMA M, uvoznik Renault, Nissan i Dacia vozila za BiH, isporučila je novu flotu vozila. Ovoga puta je u pitanju flota od 10 modela Dacia Logan druge generacije mostarskoj kompaniji Arny Taxi. Riječ o isporuci osam limuzinskih modela Logan dCi 75 i dva karavanska modela Logan MCV dCi 90 faza 2.

Dacia Logan u fazi 2, pored estetskih i funkcionalnih dorada, ističe se bogatom opremom već u serijskoj opremi poput LED dnevnih svjetala, start-stop funkcije, sustava za pomoć pri kretanju na usponu HSA, indikatora pritiska u gumama itd. Logan više nije samo trovolumenska limuzina za tržišta u tranziciji, on nikada vjerodostojnije nije predstavljao moderni automobil za 21. stoljeće, nudeći i luksuznu opremu iz skupljih vozila kao što su: robotizirani automatski mjenjač Easy-R, kamera kao pomoć za vožnju unazad ili multimedijalni sistem sa navigacijom i ekranom osjetljivim na dodir.

Sa etiketom provjerene tehnologije, visokog stupnja pouzdanosti koja krasi Dacia automobile te izuzetno ekonomičnih dizelskih dCi agregata sa Renaultovih polica, Logan je dugogodišnji partner taxi službi i internacionalnih kompanija u regiji i Istočnoj Europi. Kao dokazani izdržljivi automobil sa pristupačnom cijenom i snažnom servisnom podrškom, Logan je nerijetko odabir pravnih lica i u Bosni i Hercegovini, što je potvrdila i kompanija Arny Taxi.

Od lansiranja prve generacije krajem 2004. godine, Dacia Logan je uspio nametnuti imidž robusnosti i pouzdanosti, opremljen korisnim i bitnim tehnologijama koje su se već dokazale u drugim vozilima. Da je u pitanju vozilo za korištenje na duge staze sa robusnom građom i pristupačnim održavanjem svojevremeno je posvjedočio i vlasnik modela iz Tuzle sa preko pola milijuna pređenih kilometara za manje od 10 godina korištenja isključivo po bh. cestama.

Kopirati
Drag cursor here to close