Autobest

Generalna direktorica Citroëna dobila nagradu za najboljeg menadžera u 2018.

Lindi Jackson, generalnoj direktorici marke Citroën, je žiri europskog izbora Autobest dodijelio nagradu MANBEST (MANager BEST) za 2018. godinu.
AutoMoto / Flash | 22. 10. 2018. u 09:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Izuzetno sam počastvovana što sam primila ovu prestižnu nagradu. Veoma sam ponosna jer ovaj trofej nagrađuje i izvrstan rad mojih timova. U posljednje četiri godine preoblikovali smo marku u skladu sa očekivanjima naših stranaka i za manje od dvije godine obnovili naš izbor vozila." Linda Jackson

Linda JACKSON, 59 godina, diplomirala je na sveučilištu Warwick (MBA) u Velikoj Britaniji. Svoju karijeru u automobilskoj industriji započela je 1977. godine u poduzeću MG Rover Europe gdje je obavljala poslove na raznim radnim mjestima, a posebno funkciju generalne direktorice za Francusku (2000 – 2003). 2005. godine pridružila se marki Citroën kao financijska direktorica za Citroën VB (Velika Britanija), a zatim za Citroën Francuska (2009 – 2010). U srpnju 2010. preuzela je mjesto generalne direktorice društva Citroën Velika Britanija i Irska. Od 1. lipnja 2014. Linda JACKSON je generalna direktorica marke Citroën.

Britanski časopis Autocar je ove godine u mjesecu lipnju dodijelio Lindi Jackson nagradu "Great British Woman".

U prvom polugodištu 2018. Citroën je u svjetskom mjerilu zabilježio rast prodaje od 6 posto, to je rekordna količina u posljednjih sedam godina u Europi i čak 50 % uspon u Kini.

Kopirati
Drag cursor here to close