PSC Hercegovinapromet

Francuski LAV stiže u Mostar!

Svečanim potpisivanjem koncesijskog ugovora u Ljubljani, prodajno-servisni centar Hercegovinapromet je upotpunio ponudu francuskih vozila na području Hercegovine kao jedini diler i ovlašteni prodajno-servisni centar za Peugeot i Citroen vozila
AutoMoto / Flash | 20. 06. 2018. u 17:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Potpisivanje koncesijskog ugovora u Ljubljani

PSC Hercegovinapromet je od 03.06.2018. godine bogatiji za još jednog člana iz PSA grupacije i time postao Multibrand za Citroen i Peugeot vozila. 

Svečanim potpisivanjem koncesijskog ugovora u Ljubljani, prodajno-servisni centar Hercegovinapromet je upotpunio ponudu francuskih vozila na području Hercegovine kao jedini diler i ovlašteni prodajno-servisni centar za Peugeot i Citroen vozila na tom području. 

Hercegovinapromet  je s ponosom najavila skoro svečano otvaranje novog ekskluzivnog auto salona za Peugeot vozila odmah pored autokuće Citroen te ističu kako ljubitelji francuskog lava mogu naručiti svog omiljenog ljubimca već od 01.07.2018. godine.

Foto: PR / Izgled novog ekskluzivnog auto salona za Peugeot vozila u Mostaru

''Ponosni smo na činjenicu da smo predanim radom i odličnim uspjesima uspjeli proširiti svoju mrežu prodaje novih vozila i na Peugeot vozila iz iste grupacije kao i Citroen s kojim poslujemo već 11 godina (od 2007.). Sudeći po prisustvu francuskih vozila na našem području, očekujemo sjajne rezultate i u prodaji Peugeot vozila za kojeg već pristižu prve narudžbe'', izjavio je direktor PSC Hercegovinaprometa.

Za informacije o cijenama i ostalim pogodnostima za prve kupce i narudžbe posjetite PSC Hercegovinapromet na lokaciji Bišće polje bb u Mostaru.

Kopirati
Drag cursor here to close