CITROËN

Francuska vizija vozila budućnosti - 19_19 Concept

S otoka Paga stižu fotografije 'svemirskoga broda' gdje je CITROËN predstavio 19_19 Concept
AutoMoto / Flash | 15. 05. 2019. u 12:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je Ami One Concept, simbol gradske električne mobilnosti predstavljen u veljači prošle godine, CITROËN predstavlja 19_19 Concept, svoju viziju iznimne udobnosti i izvangradske mobilnosti koja vam pomaže da pobjegnete iz grada.

Dva konceptna električna vozila ispunjavaju sve potrebe kupaca koji se žele slobodno kretati u svijetu u kojem se uvijek nastoji postići više.

19_19 Concept pravo je nekonvencionalno utjelovljenje marke koje se razlikuje od uobičajenih automobila; on je aerodinamičan, tehnološki napredan i iznimnih proporcija, a spektakularan dizajn njegove ostakljene kabine nadahnut je aeronautikom.

Foto: PR / Citroën 19_19 Concept na otoku Pagu

Kabina je osmišljena kao pravi salon zahvaljujući uređenju i materijalima te svakom putniku predstavlja utočište u kojem svako sjedalo pruža jedinstveno iskustvo potpune udobnosti;

Stopostotno električno konceptno vozilo dometa od 800 km, s ostakljenom kabinom koja ostavlja dojam pravog letećeg tepiha, opremljen ovjesima s progresivnim hidrauličkim graničnicima i pametnim upravljačkim sustavom, tehnologijama za autonomnu vožnju i proaktivnim asistentom s glasovnim upravljanjem koji spontano komunicira s putnicima i omogućava svakome da doživi novo iskustvo vožnje.

Foto: PR / Citroën 19_19 Concept na otoku Pagu

19_19 Concept prvi će put biti predstavljen na sajmu VivaTech u Parizu 16. svibnja 2019. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close