Špijunske fotografije

Evo kako će izgledati novi Golf 8 i što donosi

Tijekom testiranja, napravljene su špijunske fotografije nove 'osmice'.
AutoMoto / Flash | 11. 03. 2019. u 08:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osma generacija popularnog Golfa u proizvodnju bi trebala krenuti u lipnju, što bi značilo da će se u salonima naći početkom sljedeće godine kao model za 2020. Očekuje se da će glavna tvornica VW-a u Wolfsburgu u Njemačkoj postati jedino mjesto za proizvodnju modela Golf od nove generacije.

Sudeći po fotografijama samo će pravi fanovi moći primjetiti razliku novog dizajna i trenutnog modela. Naprijed možemo uočiti svjetla sa dvostrukim elementima s šesterokutnim uzorcima. Od prijašnjih snimaka znamo da se dimenzije novog Golfa neće toliko promijeniti, ali produženi dijelovi 'repa' na prijašnjim test modelima sugeriraju da bi zadnji kraj mogao biti povećan. Temelj vozila je ažurirana verzija trenutne Golf MQB modularne platforme.

Što se tiče unutrašnjosti VW planira potpunu digitalizaciju. Automobil će imati veliki digitalni sklop instrumenata, vjerojatno kao standard. To će biti spojeno sa velikim infotainment zaslonom osjetljivim na dodir u središnjoj konzoli. Za kontrolu klime moguće da će se postaviti i treći zaslon. Takav dizajn viđen je u Golf R Touch konceptu iz 2015.

Tu ne staje Volkswagenova ugradnja tehnologije u novi model. VW je potvrdio da će biti mnogo više 'povezivosti', uključujući stalnu vezu sa webom. Također, postojati će određena razina sposobnosti samostalne vožnje.

O pogonskim agregatima još je uvijek prerano govoriti, ali očekuju se motori sa malim kapacitetom, eventualno dizelskom opcijom koja se još uvijek nudio na nekim tržištima. Plug-in hibrid će naravno biti dio linije. Poptuno električni GOLF vjerojatno neće biti u ponudi.

Kopirati
Drag cursor here to close