Novi HMI interface

Elegantna i minimalistička nova limuzina Kia K900

Elegantna i minimalistička unutrašnjost novog K900 svim putnicima u kabini pruža mirnu sredinu u kojoj vrijeme drugačije prolazi.
AutoMoto / Flash | 16. 03. 2018. u 15:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kia Motors je pokazao prve crteže svoje nove luksuzne limuzine K900. Kako eksterijer tako je i kabina novog K900 nastala kao plod suradnje Kijinih dizajnerskih centara u kalifornijskom Irvineu i korejskom Namyangu, koji je inače glavno središte Kijinog dizajna te istraživanja i razvoja.

Elegantna i minimalistička unutrašnjost novog K900 svim putnicima u kabini pruža mirnu sredinu u kojoj vrijeme drugačije prolazi. 

Foto: PR / Interijer limuzine Kia K900

Ugodan ambijent u kabini sa suvremenim kombinacijama materijala

Kia je kreirala elegantnu i luksuznu kabinu u kojoj je vozač postavljen u središte i stvoren je osjećaj sigurnog utočišta od vanjskog svijeta. Površine, koje se protežu od središnje konzole do vrata, napravljene su od suvremenih kombinacija materijala, mekih na dodir, s detaljima od drveta i furnira i prave kože.

Minimalistička unutrašnjost s naprednim tehnologijama i novi HMI interface

Minimalistička unutrašnjost novog K900 donosi novi HMI interface i napredne in-car tehnologije, kao na primjer novi inteligentni sustav kontrole osvjetljenja i ambijentalno  osvjetljenje s kromoterapijom (terapija s bojama). 12,3-inčni HMI ekran je ugrađen kako bi poboljšao mir i spokoj u kabini. Interface nadzor osvjetljenja koristi senzore blizine, koji osvjetljavaju tek kod prepoznavanja približavanja vozačeve ruke na prekidaču armaturne ploče. Vozači mogu sami podesiti sustav ambijentalnog osvjetljenja. Suptilno osvjetljenje može osvjetljavati kabinu u čak 64 boje i sedam tematika, što stvara suvremen, ali i nadasve ugodan ambijent.

Nova limuzina Kia K900, koju će proizvoditi u Južnoj Koreji, bit će dostupna na nekim svjetskim tržištima, među kojima nema Europe, u drugoj polovici godine.

Kopirati
Drag cursor here to close