Grant sredstva

Dva milijuna dolara za nadzor avijarne i pandemijske influence u BiH

Grant sredstva za projekt jačanja kapaciteta za nadzor i odgovor na avijarnu i pandemijsku influencu u Bosni i Hercegovini''.
AutoMoto / Flash | 07. 11. 2018. u 16:56

Tekst članka se nastavlja ispod banera

BiH će dobiti dva milijuna američkih dolara za projekt jačanja kapaciteta za nadzor na avijarnu i pandemijsku influencu u BiH.

Vijeće ministara BiH, na prijedlog Ministarstva civilnih poslova BiH, donijelo je Odluku o prihvaćanju grant sredstava za implementaciju projekta ''Jačanje kapaciteta za nadzor i odgovor na avijarnu i pandemijsku influencu u Bosni i Hercegovini.''

Riječ je o projektu vrijednom dva milijuna američkih dolara, koji je odobren Ministarstvu civilnih poslova BiH za period 1. 9. 2016. – 31. 8. 2021. godine.

Ova grant sredstva američkog Centra za kontrolu i prevenciju bolesti doprinijet će jačanju, obnovi i rekonstrukciji kapaciteta nadležnih institucija u sektorima zdravstva i veterinarstva u BiH u cilju unapređenja pripravnosti, dijagnostike i odgovora na avijarnu i pandemijsku influencu.

Ministarstvo civilnih poslova će Vijeću ministara BiH dostavljati godišnje izvještaje o realizaciji projektnih aktivnosti.

Kopirati
Drag cursor here to close