Bez mozga

Duvanjskom Schumacheru tri prekršajna naloga

U PU Tomislavgrad ističu da im je ovaj vozač zbog prebrze vožnje poznat od ranije te da je do sad sudjelovao u tri prometne nezgode.
AutoMoto / Flash | 18. 09. 2020. u 13:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici PU Tomislavgrad uručili su prekršajni nalog osobi J.B. rođenoj 1994. godine u Zagrebu, nastanjenoj u Münchenu, zbog obijesne vožnje u naselju Kovači.

Spomenuti je 15. rujna ove godine, oko 22 sata, vozeći kroz naseljeno mjesto Kovači počinio prometni prekršaj vozeći brzinom većom od 50 km/h u odnosu na dopuštenu (vozio brzinom većom od 140 km od dopuštene), a potom je snimku te vožnje objavio na društvenim mrežama.

Prekršajni nalog uručen mu je i zbog vožnje tehnički neispravnim vozilom tijekom istoga dana u Vukovarskoj ulici u Tomislavgradu kao i remećenja javnoga reda i mira – naročito drskoga ponašanja i omalovažavanja ovlaštenih službenih osoba u obavljanju službene dužnosti. O svemu je upoznat MUP HBŽ-a.

U PU Tomislavgrad ističu da im je ovaj vozač zbog prebrze vožnje poznat od ranije te da je do sad sudjelovao u tri prometne nezgode.

Ističu da posjeduje njemačku vozačku dozvolu te da na području Tomislavgrada ima još nekoliko mladih vozača koji se ponašaju na ovakav ili sličan način, očito nesvjesni da svojim ''hirovima'' ugrožavaju sigurnost svih sudionika u prometu, javlja Tomislavcity.

Ogorčeni ovakvim ponašanjem vozača, mještani MZ Kovači ovih dana namjeravaju organizirati potpisivanje peticije. Njome će tražiti promjenu prometnog režima kroz Kovače, odnosno zabranu pretjecanja ili postavljanje radara, osobito u dijelu prometnice uz koju se nalazi Centar za odgoj i obrazovanje djece s većim poteškoćama u razvoju Nova nada.

Kopirati
Drag cursor here to close