DS AUTOMOBILES

DS 3 CROSSBACK : Ikona High-Tech stila

Skulpturalnog stila i jedinstvenih proporcija, ekskluzivnih inovacija i jedinstvene izrade, 100 % električna izvedba E-TENSE, DS 3 CROSSBACK pomiče granice.
AutoMoto / Flash | 18. 09. 2018. u 12:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Njegova potpuno nova tehnologijska platforma mu otvara nove horizonte kako tehničke tako i stilističke. Istovremeno automobil za grad i duga putovanja, DS 3 CROSSBACK se igra s konvencijama i izabire spektakularne tehnologije: svjetla DS MATRIX LED VISION, ručice vrata na uvlačenje, digitalna instrumentalna ploča…Avangardna koja ide uz bogatu sigurnosnu opremu, pomoći u vožnji uključujući autonomnu vožnju od razine 2, koja ima udobnost i akustiku bez presedana.

Elegantan i atraktivan, DS 3 Crossback će privući kupce koji traže najnoviju tehnologiju, SUV koji je istovremeno dinamičan i ima stila.

„DS 3 CROSSBACK savršeno se uklapa u drugu generaciju DS: tehnološko vodstvo i jedinstvena profinjenost. S DS3 CROSSBACK, DS Automobiles piše novo poglavlje u svojoj povijesti: elektrifikaciju. U svojoj izvedbi E-TENSE, DS 3 CROSSBACK je 100 % električan, bez kompromisa u pogledu stila i performansi kazao je Yves Bonnefont, generalni direktor marke DS Automobiles.

«DS 3 CROSSBACK nudi novo i jedinstveno automobilsko iskustvo u skladu s izvanrednim performansama DS7 CROSSBACK. Svi sastojci su sjedinjeni kako bi zaveli i zadržali zahtjevne kupce koji ne žele žrtvovati veličinu i kompaktnosti. Ljubitelji prekrasnih stvari su zavedeni njegovom skulpturalnim dizajnom, kreativnošću interijera i brigom do najsitnijih detalja. I avangardna tehnologija omogućit će kupcima iskustvo vožnje koja ostavlja dojam udobnosti, ugodnog boravka u vozilu, bezbrižnosti i užitka na svim vrstama putovanja ili korištenja i kad se radi o termičkom 100 % električnom motoru. DS 3 je koncentrat marke DS: od profinjenosti do tehnologije u kompaktnoj karoseriji. Označava odlučujuću fazu u primjeni i rastu marke DS Automobiles", kazao je  Eric Apode, direktor proizvoda DS Automobiles.

Kopirati
Drag cursor here to close