Nema kraja sezoni

Doljani, Gabela Polje i Bijača blokirani gužvama

AutoMoto / Flash | 26. 08. 2016. u 09:16 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povoljni vremenski uvjeti i pojačana frekvencija vozila karakteriziraju u danas prometnu situaciju u Bosni i Hercegovini. Apelira se na vozače da voze maksimalno oprezno, da drže odstojanje između vozila i da izbjegavaju rizična preticanja.

Na dionicama gdje su u tijeku sanacijski radovi postavljena je privremena prometna signalizacija, čije poštivanje je obavezno. Izdvaja se dionica autoceste A-1 Lepenica-Tarčin (na izlazu iz tunela Grab), kao i magistralne ceste: Jablanica-Mostar, Prozor-Jablanica, Nemila-Topčić polje, Bugojno-Novi Travnik, Živinice-Šićki Brod, Priboj-Simin Han i Bihać-Izačić.

Zbog izvođenja minerskih radova, svakodnevno u vremenu od 14 do 14.30 sati, dolazi do obustave prometa na dionici M-16 Banja Luka-Jajce (na lokalitetu Bočac).

Povremene polusatne obustave prometa, zbog deminiranja terena, aktualne su od 08 do 16 sati na magistralnom putu M-1.8 Lončari-Orašje (u blizini mjesta Dusine).

Na graničnom prijelazu Doljani na izlazu iz BiH čeka se oko 1,5 sat, dok su na prelazima Gabela Polje i Bijača zadržavanja na izlazu do 40 minuta. Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja su do 30 minuta.

Kopirati
Drag cursor here to close