MASNO SKUPOOOOOO

Dodaci za Bentley Bentaygu premašuju čak i cijenu novog BMW 325d

AutoMoto / Flash | 01. 02. 2017. u 10:53 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bentleyev luksuzni SUV Bentayga sam po sebi se ističe među ostalim automobilima u toj klasi, no nekim kupcima to nije dovoljno. Zato tu uskaču tuning kuće, a ovaj projekt vezan je uz Startech koji inače nudi dorade za Bentley, Jaguar i Range Rover modele. 


Ono po čemu se ova Bentayga ističe je Startechov paket vanjštine koji uključuje nove branike sprijeda i straga, proširenu karoseriju i 23-inčne Monostar S naplatke. Jedinstveni izgled prati i odličan zvuk, budući da su u Startechu odlučili promijeniti kompletan ispušni sustav. Nije im promaknulo ni staviti mnoštvo karbonskih detalja koji također daju do znanja kako nije riječ o serijskom modelu. U Startechu napominju kako dorade nisu samo vizualne, već uz izgled omogućuju i bolju ventilaciju.

Za one koji s ovim SUV-om misle juriti po zavojima tu je i opcija ugradnje gevinda. Startech također može podići snagu W12 motora koji serijski ima više nego dovoljnih 608 KS. Ipak, na konkretnom primjerku koji je već plaćen i uskoro kreće svom kupcu u Portugal, nije bilo izmjena na motoru. I dok za razliku od većine tunerskih projekata ovaj izgleda prilično dobro, "detalj" koji treba spomenuti je - cijena.

Prednji branik s karbonskim dodacima stoji čak 10 tisuća eura, stražnji je još i skuplji (12 tisuća eura), dok će za proširenje blatobrana kupci morati izdvojiti 8,500 eura. Ispuh stoji gotovo 6 tisuća eura, a tu je još niz dodataka koji imaju paprenu cijenu. Kada se sve zbroji, samo za vanjski izgled treba izdvojiti 51 tisuću eura, piše Jutarnji list.

Kopirati
Drag cursor here to close