Komercijalni naziv

Citroen C4 Picasso mijenja ime i postaje C4 SpaceTourer

Citroën službeno predstavlja jedinstveni potpis svih svojih monovolumena dajući im komercijalni naziv „SpaceTourer” koji će zamijeniti naziv "Picasso".
AutoMoto / Flash | 04. 05. 2018. u 11:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovaj novi jedinstveni naziv „SpaceTourer” otkriva pod istim potpisom ponudu koja se sastoji od tri monovolumena (uključivši SpaceTourer) koji nadopunjuju ponudu limuzina i SUV modela i simboliziraju prostornost, ugodnost i bijeg u nepoznato. Moderna, prijateljska i obiteljska vozila omogućavaju vozačima i putnicima putovanje s neponovljivom udobnošću i nude nagrađivan dizajn, kao i tehnologije i motore najnovije generacije.

Zahvaljujući prostranoj unutrašnjosti, svojoj domišljatoj modularnosti i tehnološkim rješenjima za pomoć u vožnji, monovolumeni Marke nudi svim svojim putnicima vrhunsku udobnost tipičnu za Citroën! Jedinstveni naziv označava moderne i komplementarne proizvode koji omogućavaju putovanje sa stilom 5 do 9 osoba predlažući jedinstveno iskustvo i jedinstvenu udobnost i tehnologije posljednje generacije.

Citroën C4 SpaceTourer i Grand C4 SpaceTourer preuzeli su najbolje iz znanja i umijeća marke Citroën u pogledu stila, prostornosti, modularnosti, praktičnost i ugodnosti u vozilu. Ove kvalitete već su privukle više od 500.000 kupaca. Napravljeni na platformi EMP2, ovi modeli ugrađuju korisne tehnologije kako bi osigurale visoku razinu sigurnosti i jednostavnosti u svakodnevnom životu te pružaju dinamično držanje i izvanrednu učinkovitost.

Kopirati
Drag cursor here to close