To je ta ljubav

Bubu iz 1974. modernizirao do savršenstva

AutoMoto / Flash | 08. 05. 2016. u 09:28 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Agent za nekretnine iz mjesta Adapazari, u turskoj provinciji Sakarya, Ercan Tunca na automobil Volkswagen "buba", koju je kupio za 8.000 lira (2.395 eura), potrošio je još 112.000 lira (33.541 eura), javlja agencija Anadolija.

Automobil je proizveden je 1974. godine, a Tunca je na njemu promijenio bukvalno sve, od prozora do sjedišta, od volana do motora.

Tunca (38) je u svoju "bubu" ugradio multimedijalni sustav a osigurao je i prostor za igranje tavle. Ugradio je i manju kuhinju u kojoj se nalaze setovi za kavu i čaj.

Ovaj strastveni ljubitelj automobila kaže da svoju "bubu" želi voziti još dugo vremena, zbog čega je odlučio u potpunosti je obnoviti.

“U vozilu nije ostao nijedan šaraf koji nije promijenjen. Radovi su trajali dvije godine. Bilo je i dijelova koji su stigli iz inozemstva”, rekao je Tunca, koji je istakao kako je za "bubu" naručio i posebnu crvenu boju.

Inače, u automobilu se nalaze i tri televizora, a instalirani su i električni prozori. Sjedišta su presvučena kožom koja je naručena iz inozemstva i ručno šivena.

Kopirati
Drag cursor here to close