Krenulo ga

Brazilac Jonathas ispao u drugu ligu i skršio čak šest automobila

Nakon sudara, njegov se automobil odbio prema vozilima koja su bila parkirana uz cestu, te je oštetio još četiri. Na svu sreću u ovom udesu nije bilo ozlijeđenih, a Brazilac se nakon liječničkog pregleda u klubu pristupio treningu Hannovera
AutoMoto / Flash | 13. 05. 2019. u 14:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AP / Jonathas (Hannover 96)

Brazilski nogometaš Jonathas, napadač Hannovera 96, uistinu nema sreće u novije vrijeme. Njegov klub ispada iz Bundeslige, nedavno je za manje od deset minuta na terenu dobio dva žuta kartona, a prošloga je tjedna vlastitom nepažnjom oštetio čak šest automobila!

Jonathas nije uvažio pravilo desne strane u prometu pa je svojim službenim Touaregom udario u automobil Nissan Micra, kojeg je vozila jedna žena, a koji je imao pravo prvenstva prolaza, piše Bild.

Nakon tog sudara, njegov se automobil odbio prema vozilima koja su bila parkirana uz cestu, te je oštetio još četiri. Na svu sreću u ovom udesu nije bilo ozlijeđenih, a Brazilac se nakon liječničkog pregleda u klubu pridružio svojim suigračima na treningu.

Policija je zabilježila 0,0 promila alkohola, brzina u granicama dozvoljene, uz važeću vozačku dozvolu iz Brazila, tako da će kazna za ovaj prometni prekršaj za njega biti relativno blaga - vjerojatno 120 eura u državnu blagajnu i jedan kazneni boda u vozačkoj.

Ovaj 30-gdišnji napadač u Bundesligu se iz Brazila vratio u siječnju, ali nije mogao spriječiti ispadanje Hannovera u drugu ligu. On je u deset utakmica postigao tek tri gola.

Kopirati
Drag cursor here to close