Service Quality Award2016

Bosna i Hercegovina ponovo među najboljih 100 europskih servisa

AutoMoto / Flash | 21. 08. 2017. u 11:30 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Volkswagen AG je je i ove godine odabrao i nagradio svojih 100 najboljih europskih servisnih partnera sa prestižnom nagradom za kvalitetu ''Volkswagen Service Quality Award (VSQA)''.

Nagrade su dodjeljene onim servisnim radionicama koje su u proteklih 12 mjeseci imale najbolju kvalitetu servisne usluge i najbolje rezultate u segmentu vezivanja kupca i njegovog zadovoljstva.

Volkswagen Service Quality Award nagrada počela se dodjeljivati 2008. godine.

Predstavnici Volkswagen AG, gđa Desire Grauer i gosp. Henning Campe, dodijelili su zajedno sa bosanskohercegovačkim importerom za marku Volkswagen-Porsche BH, plakete za ostvareni rezultat u 2016.godini.

''Porsche BH je ponosan na činjenicu da se svake godine u top 100 europskih servisa nađu i naši Volkswagen servisi. Među najboljih 100 Volkswagen servisa u Europi, za 2016.godinu, našla su se i 2 bosanskohercegovačka trgovca: Porsche Sarajevo kao servis sa najboljim pomakom u kvalitetu (najveće poboljšanje), te servisno osoblje Auto centra CMV (nagradu su dobili uposlenici radeći za prethodnog vlasnika), kao Volkswagenov servis sa najboljom kvalitetom usluge u protekloj godini'', istakao je Omer Kozadra - rukovodiltelj Postprodaje Porsche BH.

''Raduje nas činjenica da je naš ovlašteni servisni partner, auto servis CMV iz Viteza preuzeo kompletno osoblje od prijašnjeg Volkswagenovog partnera u srednjoj Bosni te da smo nagradu mogli predati u „prave ruke“ – onima koji su ostvarili najbolji kontakt sa krajnjim kupcem tijekom 2016.godine, na čemu im i ovom prilikom čestitamo. Porsche BH će i ubuduće veliku pozornost posvećivati edukaciji i usavršavanju kako svojih uposlenika tako i svojih ovlaštenih servisnih partnera i sigurni smo da ćemo se ponovo naredne godine naći među najboljih 100 Volkswagen servisa'', dodaje Kozadra.

Kopirati
Drag cursor here to close