BiHAMK

BiHAMK uvodi nove ''pametne'' kartice za članove

Osim bržeg i lakšeg korištenja, osnovna prednost novih članskih kartica u odnosu na dosadašnje je - jedinstvenost i prepoznatljivost na svakom koraku, poručili su iz BiHAMK-a.
AutoMoto / Flash | 06. 12. 2017. u 17:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na benzinskoj postaji HIFA Stup u Sarajevu obilježen početak programa lojalnosti za BiHAMK članove te nastavak uspješne suradnje između bosanskohercegovačkog auto-moto kluba BiHAMK-a i HIFA grupacije.

Osim popusta na gorivo na svim HIFA benzinskim crpkama, BiHAMK je svojim članovima osigurao i nove ''pametne'' kartice te započeo program nagrađivanja najvjernijih korisnika.

Osim bržeg i lakšeg korištenja, osnovna prednost novih članskih kartica u odnosu na dosadašnje je - jedinstvenost i prepoznatljivost na svakom koraku, poručili su iz BiHAMK-a.

"Od danas članska kartica postaje lična karta svakog člana BiHAMK-a. Ona će pokazivati broj članskih godina, obim korištenja članskih usluga te će BiHAMK na taj način biti u mogućnosti da nagradi one članove koji to zaslužuju svojim dugogodišnjim povjerenjem. BiHAMK se sa ovim projektom svrstao u red velikih europskih klubova te se nadamo da će članovi znati prepoznati nove povlastice i prednosti koje im ovaj program omogućava", kazao je predsjednik BiHAMK-a, Ivo Komšić.

Dodavanjem jedinstvenog bar koda i kreiranjem pozadinskog softwera, od sada će svako korištenje članske kartice biti zapisano i pohranjeno u članski dosije kako bi se lojalni članovi dodatno nagradili.

"Vrlo smo zadovoljni dosadašnjom suradnjom sa BiHAMK-om kao i očiglednim zadovoljstvom naših klijenata - članova BiHAMK-a. Smatram da ćemo sa novim načinom nagrađivanja lojalnih kupaca u sljedećoj godini postići pun pogodak i našu suradnju podići na jedan vrlo visok nivo", rekao je Muris Hadžimehić, direktor HIFA d.o.o.

Članovi BiHAMK-a će uskoro u svakom trenutku moći provjeriti stanje svojih članskih pogodnosti kao i ostvarene prednosti putem navedenog programa lojalnosti.

"Pametne" kartice će članovi moći upotrebljavati prilikom korištenja svih vrsta BiHAMK usluga - pomoć na cesti, servisne usluge, registracija vozila, rent-a-car, BiHAMK shop, putničko osiguranje i brojne druge.

Također, svi partneri BiHAMK Bonus pogodnosti će u najkraćem mogućem roku biti uključeni u navedeni program tako da će od sada korištenje popusta i prednosti biti još lakše i efikasnije.

Kopirati
Drag cursor here to close