Lisice za nepropisno parkirane

Beograd - Građani BiH više neće moći parkirati kako hoće

Lisice za nepropisno parkirane automobile sa stranim tablicama
AutoMoto / Flash | 28. 09. 2020. u 09:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zamjenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio je da će gradske vlasti uvesti "lisice" u borbi protiv bahatog parkiranja automobila sa stranim tablicama, jer je primijećeno da jedan broj takvih vozača, prije svega iz Crne Gore i BiH, izbjegava plaćanje parkiranja i kazni.

"Oni žive u Beogradu, a strane tablice im služe da varaju državu. Od ovog tjedna za njih uvodimo `lisice` kojima se blokira pokretanje automobila sa stranim tablicama", najavio je Vesić, prenosi Srna.

Objasnio je da će takvim automobilima koji budu otkriveni da su nepropisno parkirani ili da ne plaćaju parking biti blokirani kotači "lisicama" na kojima se nalazi broj telefona dežurne službe Komunalne policije.

"Tek kada vlasnik tog automobila sa stranim tablicama plati kaznu bit će odblokiran i moći će koristiti svoj automobil", rekao je Vesić za TV "Hepi".

Naveo je da će na dnevnom redu današnje sjednice Skupštine grada, između ostalog, biti odluka o bratimljenju s Banjalukom, kao i prijedlog izmjena odluke o proračunu grada za ovu godinu.

Kopirati
Drag cursor here to close