Novitet u Hercegovini

Auto Nuić predstavio novi Volvo XC60

Apsolutna sigurnost i prepoznatljiv kućni dizajn, ali, kako su se i prisutni složili, s još više dinamike u nastupu u odnosu na veći SUV iz Volvo ponude. Nije stoga čudo da za modelom XC60 već sada vlada veliki interes, kako u svijetu, tako i kod nas
AutoMoto / Flash | 17. 10. 2017. u 18:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prošle subote Auto Nuić je otvorio svoja vrata u izložbenom prostoru Volvo automobila na Bišću polju u Mostaru i svim svojim sadašnjim i budućim kupcima, kao i poslovnim partnerima, predstavio novi Volvo XC60.

Na raspolaganju su bila tri automobila iz game novog modela i svi koji su u subotu pohodili dane Volvoa u Auto Nuiću složni su u ocjeni da se radi o izvrsnom automobilu.

Novi SUV iz ponude švedskog proizvođača odlikuje apsolutna sigurnost i prepoznatljiv kućni dizajn, ali, kako su se i prisutni složili, s još više dinamike u nastupu u odnosu na veći SUV iz Volvo ponude. Nije stoga čudo da za modelom XC60 već sada vlada veliki interes, kako u svijetu, tako i kod nas.

Za više informacija o modelu, cijeni i paketima opreme, kao i tehničkim karakteristikama, posjetite osobno Auto Nuić u Mostaru na Bišću Polju – ili posjetite njihovu stranicu.

Kopirati
Drag cursor here to close