Zemetena ruska bespuća

Audi Q7 vs Lada Niva - koji je bolji u zimskim uvjetima?

Audi Q7 bez ikakvih šansi za uspjeh u "nadmetanju" s Ladom 4x4 po zametenim ruskim bespućima
AutoMoto / Flash | 06. 01. 2019. u 17:05 Bljesak.info
Audi Q7 vs Lada Niva

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lada 4x4 ima veću prohodnost u uvjetima ruske zime od njemačkog crossovera.

I dok je za crossover premium klase Audi Q7 ruska cesta zametena snijegom preveliki zalogaj s kojim se nije u stanju izboriti, Lada 4x4 se u istim uvjetima kreće bez ikakvih problema, konstatirali su korisnici interneta koji su pregledali klip objavljen na YouTubeu.

Na snimci koju je njezin autor nazvao "Audi Q7 vs Lada Niva" vidi se kako se njemački automobil, koji je pokušao obići jedno vozilo duž ruba kolnika, zaglavljuje u snijegu i ne može dalje. U tom se trenutku na snimci pojavljuje "Niva" koja bez problema prolazi zametenom cestom. Točnije, u pozadini snimke Niva "prolijeće" dok se njezin njemački oponent pokušava izvući iz smeta, piše rbth.com.

Ljubitelji automobila zaključili su da snijeg i ruska zima predstavljaju suviše veliko iskušenje za Audi Q7 kada treba sići s asfaltnog put.

"Nije Nijemac za rusku zimu", prokomentirali su klip korisnici interneta na jednoj od brojnih društvenih mreža na kojima je snimka objavljena. Jedan je komentator iznio mišljenje da stvar zapravo nije u automobilu, nego u pouzdanim kotačima i umijeću vozača.

Kopirati
Drag cursor here to close