20. studenog u Pekingu

VIDEO | Aston Martin predstavlja svoj prvi SUV, opremljen u Srebrenici

Unutrašnjost vozila luksuzom i velikom količinom kože utjelovljuje spoj udobnosti i bogatstva karakterističan za ovu kompaniju.
AutoMoto / Flash | 07. 11. 2019. u 23:23 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

DBX, prvi SUV proizvođača automobila Aston Martin bit će predstavljen 20. studenog u Pekingu a britanska kompanija pokazala je prvom službenom fotografijom kako će njegova unutrašnjost izgledati.

Unutrašnjost vozila luksuzom i velikom količinom kože utjelovljuje spoj udobnosti i bogatstva karakterističan za ovu kompaniju.

Kožna laminacija na sjedištima i plastičnim komponentama u automobilu koji će u Americi koštati 189.900 dolara a u Njemačkoj 193.500 eura, rađena je u kompaniji Prevent Components u Srebrenici.

Radi o projektu koji su uposlenici bh. kompanije u suradnji s inženjerima iz Aston Martina razvijali proteklih godinu dana.

"Zadovoljstvo nam je konačno predstaviti izgled komponenti na kojima smo radili zajedno s timom Aston Martina proteklih godinu dana", objavili su danas iz kompanije Prevent CEE.

Inače, ovaj automobil će pokretati 4,0 litarski biturbo V8 motor koji razvija 542 KS. Kako je najavljeno iz kompanije, DBX je jedan od najvažnijih modela u povijesti britanske kompanije i početak nove ere s novim menadžmentom na čelu.

Kopirati
Drag cursor here to close