Utrke ubrzanja

AMK EXTREME uspješan u Beogradu: Zadnja utrka i odluka o prvaku u Mostar

Na predzadnjoj utrci ubrzanja koja je protekli vikend održana u Beogradu, mostarski klub AMK EXTREME osvojio je vrijedne bodove za prvenstvo Bosne i Hercegovine.
AutoMoto / Flash | 28. 08. 2018. u 10:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Pobjedom u klasi PRO RWD (zadnja vuča) i obaranjem vlastitog rekorda, Goran Krešić sa svojom Seat Ibizom ušao je u neizvjesnu borbu za prvo mjesto sa Seadom Agićem iz sarajevskog SRCS kluba.

Vrijedi istaknuti da je na utrci u Beogradu Jožef Ambruž sa osvojenim trećim mjestom, osigurao državni pehar i treće mjesto također u klasi PRO RWD u prvenstvu Bosne i Hercegovine, dok je u klasi PRO FWD ( prednja vuča), drugo i treće mjesto pripalo također članovima mostarskog AMK EXTREME, Irvinu Ibroviću i Antonio Antunoviću koji su donijeli vrijedne bodove klubu.

 Borba za prvaka Bosne i Hercegovini u klasi PRO RWD održat će se u Mostaru, 22.-23.9. na pomoćnoj pisti u Mostaru u organizaciji AK Hercegovina.

AMK EXTREME se zahvaljuje organizatoru Sportski auto i karting savez Srbije na organizaciji utrke, svim prijateljima Kluba na gostoprimstvu i sponzorima koji su omogućili odlazak na utrku i priliku za promociju Grada Mostara i auto-moto sporta u Bosni i Hercegovini.

Kopirati
Drag cursor here to close