Gospođo izađite van, traje utrka!

Vozačica Minija se izgubila i ušla na trkalište Interlagos

"Upravo pokušavamo riješiti kako da dođu Marko Panić i Vladimir Vranješ iz Bjelorusije te Ivan Karačić i Gafar Hadžiomerović iz Izraela. Situacija nije nimalo laka, a mijenja se praktički iz sata u sat," kazao je BiH izbornik.
AutoMoto / Flash | 30. 10. 2020. u 13:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na čuvenom trkalištu Interlagosu u brazilskom Sao Paulu živo je svakog vikenda, posebice kad se održavaju službene utrke raznih nacionalnih prvenstava.

Međutim, tijekom prošlog vikenda zabilježen je dosad neviđen slučaj. Naime, na utrci Mercedes-Benz Challenge prvenstva na stazu je u jednom trenutku morao izaći sigurnosni automobil. Razlog: na stazi je primijećen nepozvani gost, bijeli Mini Cooper!

Prema brazilskom portalu UOL, 29-godišnja vozačica Minija Renata Monti izjavila je nakon incidenta kako je neposredno prije toga sudjelovala na "drag" stazi u blizini trkališta, no nakon toga nekako je, a da ni sama ne zna kako, shvatila da vozi trkalištem Interlagos i da oko nje prolaze Mercedesi.

Usto, 29-godišnjakinja je dodala da je, kad se našla na stazi krenula voziti uz rub te tražila pomoć kako izaći, pa je prepraćena natrag do "Pitlanea" i izlaza prema "drag" stazi, prenosi Auto Klub.

Tijekom prijenosa utrke Mercedes-Benz Challenge, komentatori su rekli da je vozačica Minija trebala biti uhićena zbog toga, ne znajući u to vrijeme da se Montijeva na stazi našla sasvim slučajno.

Iz Automobilskog saveza Sao Paula rekli su da istražuju incident.

Kopirati
Drag cursor here to close