Gospodar prstenova

ABT predstavio Audi SQ8 TDI sa 520 KS

Audi SQ8 TDI je sve samo ne skroman automobil.
AutoMoto / Flash | 31. 10. 2019. u 21:35 Bljesak.info
AUDI SQ8 ABT

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Audi Q8 je trenutno najatraktivniji Audijev SUV na tržištu, a u iščekivanju RS izvedbe vrh ponude čini ono što nudi ABT. A to je jako puno.

Audi je još ljetos najavio šest novih RS modela, a pritom je otkrio poneki detalj s njih pet. Mjesto šestog se čuva, vjerojatno baš za Q8. A kako nestrpljivi poklonici ne bi morali čekati s punim džepovima, pobrinuo se renomirani tuner i ponudio pravu dizelsku zvijer.

Istraživanje dokazalo: Djevojke preferiraju Audi

Brojne ankete i istraživanja otkrivaju kako žene najviše simpatija gaje prema modelima premium marke iz Ingolstadta 1 Foto: Ilustracija / Djevojke preferiraju Audi Audi A5 i A7, to su modeli koji ženski rod stavlja u svoje favorite. No, vlasnici i drugih modela premium marke iz Ingolstadta nemaju razloga za tugovanje, budući da je marka Audi uvjerljivo odnijela pobjedu u nedavnom istraživanju .

Auditography je automobil izveo na otvoreno i snimio još jedan fascinantan video u austrijskim Alpama.

Audi SQ8 TDI je sve samo ne skroman automobil. Čak ni u pogledu mase koja iznosi 2440 kg s vozačem od 75 kg, kakvog ćete teško vidjeti u ovom okruženju. Ispod poklopca je moćni 4.0 twin-turbo V8 sa 435 KS i 900 Nm, no nakon tunerskih zahvata daje više, čak 520 KS i 970 Nm, prenosi Index.hr.

To znači da će usprkos golemom opterećenju lako zavrtjeti 23-inčne kotače. Od pomoći je i električno pokretan kompresor pa je maksimalni okretni moment kamionske klase dostupan već od 1250 o/min. I pazite sad ovo, Audi je doslovno projektil sposoban i dalje juriti 250 km/h, ali do 100 km/h stiže u 4,45 sekundi. Fascinantno, baš kao i ispušni topovi koju ovdje više nisu lažni.

Kopirati
Drag cursor here to close