Moderniziran Camry

Toyota obnovila najveću limuzinu

Izvana se novi Camry distancira zrelijom prednjicom, novim bojama te novim dizajnom naplataka, dok su u kabini promjene opsežnije.
AutoMoto / Flash | 29. 11. 2020. u 17:40 Bljesak.info / Index.hr

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najveći limuzinski model u Toyotinoj ponudi je posljednjih godina Camry, a sada je dodatno moderniziran.

Camry se na europskom tržištu nudi isključivo u hibridnom izdanju, a tako će ostati i u budućnosti. Pritom valja odmah imati na umu kako je pogon predvođen 2.5-litrenim motorom i dalje osnova, a očito se radi o odličnoj opciji koju godišnje izabere više od 700.000 kupaca.

Izvana se novi Camry distancira zrelijom prednjicom, novim bojama te novim dizajnom naplataka, dok su u kabini promjene opsežnije.

Camry Hybrid arriving with more dynamic design and updated safety technology

2.5 litre 218 DIN hp Camry hybrid received a sleek yet stronger design, adding more dynamism and a wider stance New alloy wheels, new exterior colour and revised interior add sophisticated touches to Camry's elegance Redesigned centre console with larger 9-inch display, Apple CarPlay® and Android Auto™ connectivity Latest Toyota Safety Sens...

Izmijenjen je oblik središnje konzole, sada s većim zaslonom od 9“, a nudi povezivanje putem Apple CarPlaya i Android Auta. Radi jednostavnijeg rukovanja u svim uvjetima vožnje, zaslon je postavljen nešto više, a na njemu se nalaze mehanički prekidači i kotačići za podešavanje.

Foto: PR / Toyota obnovila Camry

Na bolje opremljenim izvedbama vlasnici će moći birati novorazvijene kožne presvlake sjedala u bež i crnoj boji, s perforacijama u uzorku riblje kosti lakšeg prozračivanja.

Foto: PR / Toyota obnovila Camry

Ugrađuje se i najnoviji sustav Toyota Safety Sense s poboljšanim prepoznavanjem pješaka i biciklista te dodatkom novih funkcija kao što je pomoć pri skretanju u raskršću.

Prodaja osvježenog Camryja Hybrida će započeti u prvom kvartalu iduće godine.

Foto: PR / Toyota obnovila Camry
Kopirati
Drag cursor here to close