A Musk Have!

Tesla sprema kamiončić bolji od Forda F-150 i Porschea 911

Elon Musk je rekao da će Teslin kamionet biti bolji od Forda F-150, najpopularnijeg i najprodavanijeg kamioneta u povijesti.
AutoMoto / Flash | 07. 11. 2019. u 14:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kao što se i očekivalo, u premijeru novog modela uključio se i Elon Musk osobno. Naravno, uz još jednu poveznicu sa znanstveno-fantastičnim klasikom.

Nakon što je Roadstera dao lansirati u svemir, novi model nazvan je Cybertruck, a za njegovu najavu iskorišten je jedan od najvećih klasika žanra, "Blade Runner".

Čak je i datum prigodan. Za veliko finale izabran je 21. studeni, i to u tvornici SpaceX nedaleko od Los Angelesa.

A za svoj električni kamionet Musk je opet dao golemo obećanje, prenosi Index.hr. Baš kao što je rekao da će Model 3 biti bolji od BMW-a serije 3, tako je sada rekao da će Teslin kamionet biti bolji od Forda F-150, najpopularnijeg i najprodavanijeg kamioneta u povijesti.

I tu ne staje, nego kaže da će na cesti biti bolji od Porschea 911. I vozit će do šest osoba. I imat će doseg do 800 km. I povući će preko 130 tona. I ono najbolje, najavljena je cijena od 50.000 dolara.

Sve u svemu, na tržištu gdje električni automobili imaju udio od oko 1%, a najpopularniji je model upravo Fordova F serija, ova odluka Muska djeluje vrlo hrabro, ali i tržišno sasvim opravdano.

Kopirati
Drag cursor here to close