Always Better

Svi Toyota saloni i servisi su otvoreni

"Prodajni savjetnici Toyote na raspolaganju su kupcima u redovnom radnom vremenu za sve upite i informacije o Toyota vozilima, novim modelima, aktualnim ponudama i akcijama i raduju se ponovnom radu s kupcima", poručuju iz Toyote.
AutoMoto / Flash | 06. 05. 2020. u 09:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Toyota u Bosni i Hercegovini sa zadovoljstvom obavještava javnost i kupce da su svi prodajno-servisni saloni Toyote službeno otvoreni, a u skladu s odlukama i uputama Federalnog stožera civilne zaštite i Republičkog štaba civilne zaštite Republike Srpske.


"Prodajni savjetnici Toyote u salonima u Sarajevu, Mostaru, Tuzli, Banja Luci i Bijeljini na raspolaganju su kupcima u redovnom radnom vremenu za sve upite i informacije o Toyota vozilima, novim modelima, aktualnim ponudama i akcijama i raduju se ponovnom radu s kupcima", poručuju iz Toyote.


"Zdravlje i sigurnost naših uposlenika i kupaca i dalje su naš prvi prioritet te vas zato molimo da poštujete sve propisane mjere sigurnosti prilikom posjete i slijedite upute osoblja. Toyota će učiniti sve da svi posjetitelji salona budu u svakom trenutku maksimalno zaštićeni, prateći upute stručnjaka i lokalnih vlasti".


Iako su servisi Toyote i tijekom provedbe mjera zaštite od pandemije bili na raspolaganju vlasnicima Toyote za savjetovanje, te hitne i neophodne popravke, sada iz Toyote napominju da su svi servisni centri u Bosni i Hercegovini otvoreni za sve usluge servisa i popravki. Stručno osoblje na raspolaganju je za sve aspekte brige o Toyota vozilima, poštujući pri tome upute stručnjaka, kako sigurnost i zdravlje ni jednog trenutka ne bi bili u pitanju. Servisi preporučuju da svaki dolazak bude najavljen putem maila ili telefona, kako bi u servisu uvijek imali rezerviran termin za svakog kupca. Prilikom dolaska, Toyotino servisno osoblje dočekat će kupce na način primjeren mjerama zaštite, te će nakon obavljene usluge vozilo detaljno dezinficirati.


"Iako smo i tijekom ožujka i travnja bili svakodnevno u kontaktu s kupcima i vlasnicima Toyota vozila putem telefona, maila, našeg Live Chata i naših društvenih mreža, izuzetno smo sretni što smo sada u mogućnosti da svim vlasnicima i ljubiteljima Toyota vozila ponovo poželimo toplu dobrodošlicu u naše salone", poručili su iz Toyote.

Kopirati
Drag cursor here to close