Kralj klase se vraća!

Stiže nova Mercedes-Benz S-klasa

Godinama Mercedes koristi S klasu kako bi predstavio najnovija dostignuća u autoindustriji.
AutoMoto / Flash | 29. 05. 2020. u 09:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najnovije tehnologije, luksuz usporediv sa ladanjskom vilom i snaga njemačke industrije sažeta u jedno vozilo, to je S klasa ukratko. Godinama Mercedes koristi S klasu kako bi predstavio najnovija dostignuća u autoindustriji. Svaka od tehnoloških "igračaka" koje ćete naći u S klasi je pomno birana i temeljito testirana, unapređivana i tek onda stavljena u automobil spreman za svakodnevnu proemtnu bitku.

U svijetu oktanoglavaca i automobilskih entuzijasta ostala je zapamćena izjava jednog istaknutog člana te zajednice – "Želite li znati koja će tehnologija biti u vašem automobilu za 10 godina, samo pogledajte današnju S klasu."

Mercedes je do ovog trenutka svoju najnoviju inkarnaciju S klase skrivao pod debelim slojem kamuflaže, tako da je malo detalja moglo biti otkriveno, prenosi Vozim.hr.

Foto: Mercedes-Benz  /  Mercedes S-klasa

Srebrne strijele iz Stuttgarta su ne napokon odvažile izaći u javnost sa prvom službenom fotografijom nove Mercedes S klase. Kadar za koji su se odlučili je krupan, prednji sa fokusom na prednji lijevi ugao automobila. Elementi koje možemo detaljno vidjeti su prednja maska automobila i prednja svjetla. Sada sa sigurnošću možemo reći da će nova S klasa imati napredna LED laserska svjetla.

Prednja maska nove Mercedes S klase, odnosno zaštita hladnjaka je velikih dimenzija. U neku ruku nas to asocira na BMW-ovu kontorverznu politiku predimenzioniranih bubrega. Očito je to nova fora kod njemačkih poslovnih krstarica top-klase. Jedina prednost kod Mercedesa je što njegova maska izgleda puno prirodnije u toj dimenziji od konkurencije iz Munchena.

Kopirati
Drag cursor here to close