Novi video

VIDEO | Splitski jahač apokalipse sa svježe nalakiranim noktima u suludoj vožnji gradom

- Nema kiše, jeb** **, bilo bi bolje da je kiša. Moga' bi lipo klizat'... Treba mi 'špera' - čuje se na snimci.
AutoMoto / Flash | 19. 11. 2019. u 23:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dan prije nego što je splitski Prekršajni sud Adrianu P. izrekao presudu zbog objavljenog videa u kojem je on u samo 24 minute uspio napraviti više od 80 prometnih prekršaja i istovremeno dok se isti taj splitski Mad Max hladio na splitskim Bilicama, njegova djevojka, influencerica Ela Jerković, objavila je novi video - "pustolovine" BMW-om mladog Adriana u kojem se vidi kako mladić drifta automobilom, piše Slobodna Dalmacija, a prenosi Jutarnji.hr.

Ela je, naime, objavila snimku radnog naziva "Odvela sam dečka na nokte - 12 sati challenge". Na snimci je vidljivo kako odlaze kod Eline kozmetičarke, potom malo doma, sa svježe nalakiranim noktima, a zatim i na suludu vožnju gradom.

Adrian na snimci, kako je vidljivo, prije i za vrijeme vožnje zaziva i kišu.

- Nema kiše, jeb** **, bilo bi bolje da je kiša. Moga' bi lipo klizat'... Treba mi 'špera' - čuje se na snimci.

Podsjetimo, Adrian P. dobio je najveću kaznu za višekratno prekoračenje brzine više od 50 km/h - 50 dana zatvora. Za nekoliko prolazaka kroz crveno sud ga je kaznio s dodatnih 30 dana zatvora.

Mladić je ranije već šest puta pravomoćno osuđivan zbog počinjenih prometnih prekršaja.

Ela Jerković ima više od sto tisuća pretplatnika na svom YouTube kanalu, a na Instagramu je prati gotovo 300 tisuća ljudi.

Kopirati
Drag cursor here to close