Otkrivena soba na kotačima

Ovo je unutrašnjost nove Mercedes S Klase

Kao što se očekivalo, kabina obiluje luksuzom i kvalitetnim materijalima, a pritom je riješena utega prekomjernih tipki.
AutoMoto / Flash | 14. 08. 2020. u 09:05 Bljesak.info / Index.hr
New MERCEDES S-CLASS 2021 - LUXURY INTERIOR

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odbrojavanje do premijere nove S klase se nastavlja, a mi vas vodimo u kabinu.

Početak rujna donosi nekoliko značajnih premijera, a među njima je svakako najzanimljivija ona vezana za novu generaciju S klase. Nakon što smo se upoznali s MBUX sustavom, iz Mercedesa sada otkrivaju interijer vozila.

Kao što se očekivalo, kabina obiluje luksuzom i kvalitetnim materijalima, a pritom je riješena utega prekomjernih tipki.

Kažu kako je kabina S klase ono "treće mjesto", mjesto nakon kuće i posla. Savršen komfor je zato prioritet, ali s potpunom ponudom, kako opreme tako i svega onog što donosi povoljniji ambijent.

Sigurno je kako su Mercedesovi dizajneri inspiraciju našli u svijetu nautike, posebno luksuznih plovila koja se ne stide koristiti plemenito drvo. Pet je ekrana na raspolaganju, a potpuno novi dizajn dobivaju detalji poput ventilacijskih otvora i samog volana.

A kad je u pitanju ponuda prostora, proizvođač obećava da nova generacija donosi plus, i to u svim smjerovima, bez obzira na to govori li se o standardnoj ili produženoj izvedbi.

Kopirati
Drag cursor here to close