Crossover SF5

Ovo je prvi Huawei na kotačima

I sada ono najbolje. Huawei je odlučio ponuditi ovaj auto po cijeni od oko 27.710 eura, i to već od idućeg mjeseca.
AutoMoto / Flash | 21. 04. 2021. u 11:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Huawei je na velika vrata ušao u autoindustriju, a ovo je njegov prvi automobil.

Predstavljen je na salonu automobila u Šangaju, a predstavlja se pod imenom SF5. Crossover je razvijen u suradnji s tvrtkom Cyrus, a prodavat će se pod markom Seres.

Relativno bezličan model ima impresivne mjere, pa tako u duljinu ide 4700 mm, širok je 1930 mm i visok 1625 mm. Prevedeno, prvi Huawei veličinom odgovara modelima kao što je primjerice Audi Q5.

Unutra očekivano digitalni kokpit i izuzetno bogata oprema. Na razini je i kvaliteta materijala, a ovo je prvi Huawei s ambijentalnom rasvjetom, masažnim sjedalima te tzv. zvjezdanim nebom.

Očekivano, infotainment je prvoklasan, a može se pohvaliti izuzetno brzim odzivom i lakoćom povezivanja s mobilnim uređajima. Jednako visok standard zadovoljen je i u pogledu dostupnih sustava asistencije.

Posebna pažnja posvećena je zvučnoj izolaciji koja je po karakteristikama u samom vrhu na tržištu. S druge strane, ozvučenje je na najvišoj razini u sklopu Huawei sound sustava.

Ispod poklopca je 1.5 benzinski motor koji radi isključivo kao generator za punjenje baterija. Dva su pogonska elektromotora ukupne snage 551 KS i 820 Nm. Crossover postiže 100 km/h za 4.7 sekundi, a doseg je 180 km s baterijama, odnosno preko 1000 km ako ubrojimo pogonski generator, prenosi Index Auto.

I sada ono najbolje. Huawei je odlučio ponuditi ovaj auto po cijeni od oko 27.710 eura, i to već od idućeg mjeseca. Nažalost, zasad samo na kineskom tržištu.

Kopirati
Drag cursor here to close