Upravo predstavljen

Ovo je novi Dacia Sandero!

Renaultova uzdanica danas je i službeno predstavila izgled nove generacije uspješnog modela Sandero. Na platformi i modernoj tehnici novog Renaulta Clio veličinom cilja Golfa!
AutoMoto / Flash | 07. 09. 2020. u 13:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kao što je i obećala, marka Dacia danas je predstavila prve službene fotografije nove generacije svog uspješnog modela Sandero, koji se u aktualnoj generaciji, nakon čak osam godina boravka na tržištu, i dalje odlično prodaje (Top 5 u Europi!).

Kako je napredak Dacije evidentan i kako, iako i dalje cijenom povoljan, proizvodni program rumunjske marke nije više baziran samo na totalnoj jeftinoći, tako se i dizajn novog Sandera približio standardima ostalih automobila u klasi kojoj pripada dimenzijama. Konačno se može reći da je jedna Dacia potpuno moderna i u skladu s trendovima, čemu najviše pridonose istaknute LED diode i svjetla u obliku strelice sprijeda i straga.

2021 Dacia Sandero First Official Images Show Far More Modern Design

Following a preview last week, Dacia has published the first official images of the third-generation Sandero. We'll have to wait until the end of the month for full details and a complete gallery, so these images will have to suffice for now.

Obični Sandero tako je sada više kompaktni automobil u klasi Golfa (iako će sigurno ostati puno povoljniji cijenom), Sandero Stepway postaje gotovo zaseban model, koji se od sad potpuno razlikuje izgledom sprijeda od klasičnog modela, dok je Logan nastavio trovolumensku priču, za tržišta gdje se „gepek“ voli u limenom odijelu.

Unutrašnjost vozila još nije službeno predstavljena, ali se očekuje povećani ekran na dodir i ergonomski poboljšan raspored unutra, a sjedala će biti znatno veća i udobnija, u skladu s rastom automobila. Zapravo, novi Sandero i Logan u potpunosti su napravljeni na modernoj osnovi Renault Clia, koji ruši rekorde prodaje u Europi, usprkos korona pandemiji.

Više o cijenama, motorizaciji i varijantama novih Dacia modela stiže krajem mjeseca.

Kopirati
Drag cursor here to close