Eksplozija plina

Oštećena kolekcija najrjeđih i najskupljih modela iz Porscheove povijesti

Znanstvenici nisu gubili nadu, jer je veza uspostavljana nekoliko puta ponovo, ali samo par minuta prije nego što je svemirska letjelica trebalo da se spusti kontakt je ponovo izgubljen i letjelica se razbila o površinu Mjeseca, javljaju mediji.
AutoMoto / Flash | 12. 04. 2019. u 13:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U jučerašnjoj velikoj plinskoj eksploziji u Sjevernoj Karolini, u Americi, jedna osoba je poginula, 12 je ozlijeđenih a šteta nevjerojatna.

Iako je policija već počela evakuirati ljude iz zgrade zbog curenja plina, nažalost nije uspjela spriječiti katastrofu, prenosi Auto Start.

Eksplozija je bila toliko jaka da je oštetila i veliko skladište pokraj te stare zgrade, a upravo u njoj se nalazila Ingram kolekcija Porschea, koja je ujedno bila najveća kolekcija te stuttgartske marke u Americi, s 80 najrjeđih i najskupljih modela iz Porscheove povijesti, a i sam proizvođač ju je opisao kao 'pregled povijesnih automobila, koji jednostavno oduzima dah'.

Još uvijek se ne zna koliki je dio kolekcije uništen, ali s obzirom na to da je više od pola krova skladišta urušeno, vjerujemo kako je poprilično oštećena, ako ne i uništena.

Kopirati
Drag cursor here to close