Novi Yaris Cross

Počela je prodaja najznačajnijeg Toyotinog noviteta - Yarisa Cross

Toyota dolazi s modelom koji je u potpunosti osmišljen za potrebe europskih kupaca, a kombinirat će kvalitete Yarisa s najnovijim trendovima.
AutoMoto / Flash | 09. 09. 2021. u 12:50 Bljesak.info
NEW YARIS CROSS HYBRID. ALL URBAN. ALL SUV.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dugo očekivani gradski crossover je stigao u prodaju, i to uz atraktivne uvjete.

Iako će neki na prvu zaključiti kako Toyota sa zakašnjenjem ulazi u segment gdje stoluju Renault Captur, PSA mališani 2008/C3 Aircross/Crossland te izuzetno popularni VW T-Roc i T-Cross, valja imati na umu da je Toyota već bila prisutna ovdje, i to s Urban Cruiserom. Uostalom, pionir ovog segmenta bio je prvi RAV4 još tamo polovicom 1990-ih.

Međutim, sada Toyota dolazi s modelom koji je u potpunosti osmišljen za potrebe europskih kupaca, a kombinirat će kvalitete Yarisa s najnovijim trendovima.

Ono bitno je kako je Yaris Cross poput Yarisa odlučio ponuditi natprosječnu prostranost u vrlo kompaktnim mjerama, a potom nastupiti sa standardnim Toyotinim adutima, sigurnosnim u okviru druge generacije sustava Toyota Safety Sense te ekološki hvaljenim hibridnim pogonom.

Poznate su i cijene. Yaris Cross s 1.5 benzincem od 125 KS i opremom Luna stoji 33.050 KM, dok 1.5 Hybrid od 116 KS s e-CTV automatskim mjenjačem kreće od 43.420 KM, opet s Luna paketom opreme.

Kopirati
Drag cursor here to close