S ovim možeš i sazad

Mercedesova G Klasa sad ima 6 metara i 585 KS!

Osim vizualne transformacije u "limuzinu" terenac je dobio i zaštitu, pa tako može "preživjeti" napad ručnim granatama i rafalnu paljbu.
AutoMoto / Flash | 18. 08. 2020. u 21:50 Bljesak.info
INKAS® Armored Mercedes-Benz G63 AMG VIP Limo

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mercedes G63 AMG zadovoljit će većinu potreba, čak i onih zahtjevnijih kupaca. Ipak, tržište je šaroliko, pa su tako u kompaniji Inkas koja se bavi blindiranim vozilima otkrili kako postoje i mnogi kupci Mercedesove G-klase koji žele ne samo blindirano vozilo, nego i dodatno produženo.

Naime, G-klasa na stražnjim sjedalima ne nudi komfor poput primjerice S-klase, prije svega zbog ograničenog prostora. Stoga je ekipa stručnjaka odlučila produžiti karoseriju ovog monstruoznog terenca. Rezultat? Čak 6,18 metara dužine te međuosovinski razmak od 4,37 metara.

Ispod poklopca se nalazi dobro poznati 4,0-litreni twin-turbo V8 motor snage 585 KS budući da je kao podloga korišten upravo G63 AMG, prenosi Auto Klub.

Osim vizualne transformacije u "limuzinu" terenac je dobio i zaštitu, pa tako može "preživjeti" napad ručnim granatama i rafalnu paljbu.

Velikih promjena ima i u sada itekako prostranijoj unutrašnjosti gdje putnici mogu uživati u velikom 4K televizoru sa Apple TV pretplatom, a primijetit ćete i da je automobil uređen kao četverosjed kako bi svi imali maksimalni komfor.

Kopirati
Drag cursor here to close