Ni nježniji spol nije k'o nekad

Land Rover ženski auto godine!

U poplavi kojekakvih ljepuškastih crossovera, ali i brojnih bliještećih urbanih mališana žiri sastavljen od čak 50 autonovinara iz 38 zemalja svijeta proglasio je Ženski auto godine
AutoMoto / Flash | 11. 03. 2021. u 09:55 Bljesak.info / Index.hr

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Potpuno neočekivano, žiri je titulu ženskog automobila godine dodijelio vozilu kojem ne nedostaje testosterona.

U poplavi kojekakvih ljepuškastih crossovera, ali i brojnih bliještećih urbanih mališana žiri sastavljen od čak 50 autonovinara iz 38 zemalja svijeta proglasio je Ženski auto godine ( Woman's World Car of The Year).

Da, uz brojne auto nagrade postoji i ova, a dodjeljuje se na Međunarodni dan žena.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli WWCOTY (@wwcoty)

"Legenda je obnovljena. Defender više nije SUV kojim se prelazi Amazona i vozi pustinjama. On vas u svojem zadnjem izdanju zove da putujete cestom komforno kao u luksuznoj limuzini. Upravo zato, zbog tehnologije i komfora, izabran je za ženski auto godine", izjavila je predsjednica WWCOTY odbora, Marta Garcia.

A konkurencija je bila doista žestoka. U veliko finale ušlo je još osam modela koji su pobijedili u svojim kategorijama.

To su Peugeot 208 (Best Urban Car), Škoda Octavia (Best Family Car), Lexus LC 500 Cabrio (Best Luxury Car), Ferrari F8 Spider (Best Sports Car), Peugeot 2008 (Best Urban SUV), Kia Sorento (Best Large SUV), Ford F-150 (Best 4×4 and Pickup) i Honda e (Best EV).

Kopirati
Drag cursor here to close