Zasluženo ...

Goran Bogdan od danas ima na raspolaganju vrhunsko vozilo iz Auto salona Kramar

Istaknuti glumac zaštitno je lice i brand ambasador Auto Salona Kramar, čiji je automobil preuzeo danas u poslovnici u Zagrebu.
AutoMoto / Flash | 25. 07. 2019. u 20:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

S obzirom na privatni i poslovni tempo kojim živi, Goran Bogdan stalno je u pokretu pa će mu idućih godinu dana sponzorski automobil znatno olakšati putovanja na snimanja, obavljanje svakodnevnih obaveza, ali i zaslužene odlaske na odmore.

Foto: PR / Goran Bogdan od danas ima na raspolaganju vrhunsko vozilo iz Auto salona Kramar

"Život glumaca nije uvijek glamurozan, na crvenim tepisima ili ono što vidite na ekranu. Iza svakog posla, svakog projekta su sati i sati napornog rada koji uključuje i mnogo putovanja. Ponekad mi se dogodi da sam u Zagrebu ujutro, a već navečer trebam biti u Splitu ili Dubrovniku. Automobil je nešto bez čega ne mogu, pa želim da ima sve: izgled, pouzdanost i dodatnu opremu, a sve sam to dobio u svom novom ljubimcu", zaključio je Bogdan.

Foto: PR / Goran Bogdan od danas ima na raspolaganju vrhunsko vozilo iz Auto salona Kramar

Kupovina novog automobila smatra se drugom najvećom investicijom u svakom prosječnom kućanstvu, no rijetko se za nju odlučuje tijekom ljetnih mjeseci, zbog troškova koji se pojavljuju dolaskom godišnjih odmora i putovanja?

Samo u Auto salonima Kramar dostupni su rabljeni automobili iz snova po akcijskim cijenama kako bi se kupovina automobila napokon mogla uvrstiti u ljetnu računicu bez grižnje savjesti i prevelikog odricanja.

Sve informacije i popis vozila na sniženju moguće je pronaći na službenoj stranici i kupiti na ovoj vrućoj akciji i voziti hladne glave na odmor.

Kopirati
Drag cursor here to close