Miami

Država mu pomogla u 'koroni', a on kupio Lamborghini!

Ako su Americi na nešto osjetljivi, onda su to prevare ovog tipa. Vlasti su uočile kupnju, oduzele mu automobil, ali i 3.4 milijuna dolara
AutoMoto / Flash | 30. 07. 2020. u 10:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Da život piše romane to znamo, ali ima ih raznih vrsta, komičnih tragičnih, a ima i onih kombiniraju više žanrova – ovaj konkretni slučaj bio mješavina humornog i kriminalističkog.

David T. Hines (29) iz Miamija tražio je i dobio pomoć države za svoje poduzeće u korona krizi. Ukupno 3.9 milijuna dolara. Ideja ovog programa je da poslodavci s novcem isplaćuju primanja svojim posloprimcima ili zaposlenicima.

No, David se dosjetio boljoj ideji pa je dio državne pomoći preusmjerio u kupnju automobila, i to ne bilo kakvoga. On je uložio 318.000 dolara u Lamborghini Huracan. Ako su Americi na nešto osjetljivi, onda su to prevare ovog tipa. Vlasti su uočile kupnju, oduzele mu automobil, ali i 3.4 milijuna dolara, prenosi Revija HAK.

Niti to nije sve, Hinesa čeka i suđenje zbog prevare jer je u prijavi za pomoć naveo niz tvrtki i lažirao broj zaposlenik. Tražio je 13.5 milijuna dolara.

Kopirati
Drag cursor here to close