Tatino zlato i ponos

19-godišnji Dejo razbio očev Ferrari u Švicarskoj

Mladi vozač izgubio je vozačku dozvolu, a policija nije objavila kolika je šteta na autu.
AutoMoto / Flash | 20. 02. 2021. u 22:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srbin Dejan K. (19) izazvao je prometnu nesreću u subotu rano ujutro u gradu Neuenhofu u Švicarskoj, na izlazu s autoceste kada se Ferrarijem F8 Tributo, zakucao u prometni znak, javlja Blick, a prenosi 24sata.

Dejan K. je neiskusni vozač i nesreća je zaprepastila Švicarsku, jer je luksuzni automobil mladiću posudio njegov otac za večernji izlazak. Cijena ovog vozila se kreće oko 250.000 eura.

Kako javljaju švicarski mediji, mladi Srbin je izgubio kontrolu kada je htio izaći s autoceste. Policija je ispitala vozača, koji ih je pričekao na mjestu događaja i rekao im da je skrenuo s ceste jer je želio izbjeći neku životinju koja se pojavila ispred njega.

Policija je započela istragu o cijelom incidentu, a skupocjeni Ferrari je oduzet. U trenutku nezgode s njim je na suvozačevom mjestu bio drugi mladić, izvjesni Jaša T., navodno njegov prijatelj.

- Vozili smo se po Zurichu te večeri, prije nego što se nesreća dogodila. Moj prijatelj je dobio Ferrari od oca za večernji izlazak. Tijekom noći smo ogladnjeli, ali je sve bilo zatvoreno. Zato smo se odvezli do benzinsk postaje - izjavio je Jaša T.

- Gledao sam u svoj mobitel. Odjednom se automobil okrenuo i onda se začuo udarac - nastavio je Jaša T.

Mladi vozač izgubio je vozačku dozvolu, a policija nije objavila kolika je šteta na autu.

Kopirati
Drag cursor here to close