Najbolja kupovina u Europi 2022.

Dacia Spring u finalu za nagradu Auto Best 2022.

Svojim pustolovnim izgledom, s četiri prava sjedišta i prtljažnikom od gotovo 300 litara, Dacia Spring nudi mnogo više od konkurentnih gradskih automobila.
AutoMoto / Flash | 20. 10. 2021. u 09:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dacia Spring je ušla u finale za nagradu Auto Best – Best Buy Car Europe 2022.

Ovaj automobil, predstavljen u ožujku ove godine, je oličenje električne revolucije.

Stvoren je kako bi učinio električnu mobilnost dostupnu svima i pri tome ispunio sve osnovne zahtjeve koje kupci imaju od automobila (navigacija, preslikavanje ekrana pametnog telefona, klima-uređaj, električni prozori i drugo). I sve to po najpristupačnijoj cijeni u Europi!

Svojim pustolovnim izgledom, s četiri prava sjedišta i prtljažnikom od gotovo 300 litara, Dacia Spring nudi mnogo više od konkurentnih gradskih automobila.

Različite mogućnosti punjenja (manje od sat vremena na brzom punjaču i manje od 7 sati na kućnoj utičnici green up) i domet do 305 km u gradu (230 km u mješovitoj vožnji prema ispitnom postupku WLTP) čine ga savršenim električnim automobilom za svakodnevnu vožnju i putovanje na posao u glavnim europskim gradovima.

Žiri nagrade Auto Best, koji čine automobilski novinari iz 32 europske zemlje, u narednim nedjeljama će između šest finalista odabrati automobil kome će pripasti titula Best Buy Car Europe 2022, a pobjednik će biti objavljen sredinom prosinca 2021.

Kopirati
Drag cursor here to close