BH lideri na iglama

Stiže nova generacija Audija A8

Posljednjih tjedana Audi je odlučio ipak dotjerati A8 i učiniti ga nešto konkurentnijim u duelu s novom S klasom, ali i uvijek opasnom serijom 7 iz BMW-a.
AutoMoto / Flash | 26. 01. 2021. u 08:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vrijeme leti, pa je tako i najprestižniji Audi već ušao u automobilske "poznije" godine.

Čini se kao da je bilo jučer kad je Audi predstavio novu generaciju Audija A8, tada tehnološki najnaprednijeg modela u segmentu.

Istina, prepoznatljiv izgled učinio je svoje, pa neki nisu ni prepoznali novi model, no u konačnici A8 je ostao dostojan pripadnik klase statusnih simbola.

Posljednjih tjedana Audi je odlučio ipak dotjerati A8 i učiniti ga nešto konkurentnijim u duelu s novom S klasom, ali i uvijek opasnom serijom 7 iz BMW-a.

Ruski magazin kolesa.ru je na osnovu špijunskih fotografija izradio rendere koji nam zorno pokazuju što treba očekivati.

A to vizualno ipak nije puno. Sprijeda se uočava redizajn svjetala u smjeru malenog A3, za razliku od BMW-ovih dizajnera oni u Ingolstadtu su odlučili malo smanjiti prednju masku.

Veće promjene ne treba očekivati ni straga, dok će bočnu siluetu osvježiti nova linija naplataka. Najviše se ipak veselimo S8 izvedbi s kojom se većina voli družiti, a tako će usprkos elektrifikaciji ostati još neko vrijeme.

Konačno, iznutra valja očekivati opsežnije promjene.  Svaka godina u pogledu napretka elektronike je izuzetno duga, a to ovdje znači ugradnju potentnijeg (bržeg) infotainmenta, nove funkcije i poneki originalan detalj, prenosi Index.hr.

Materijali se vjerojatno neće mijenjati, osim možda nekih opcija s dodatne liste.

Kopirati
Drag cursor here to close